Nieuwe look and feel - juni 2021

🚀  Verbeteringen

• Schermcontrole krijgt een nieuwe look-and-feel
    Met de kleine make-over voegen we dit keer geen functionaliteiten toe, maar we hopen hiermee het gebruik van de applicatie wel meer te versimpelen door beter te duiden wat knoppen doen, duidelijk terugkoppelen als je iets (nog) niet goed hebt ingesteld en waarom je mogelijk geen schermen ziet.

✅  Opgeloste problemen

• Stabiliteit van Schermcontrole
    Door de actieve monitoring van de afgelopen tijd zijn er een aantal verbeteringen aan het licht gekomen; deze zijn in deze release aangepast.

Heb je nog meer suggesties ter verbetering? Schiet ze dan in via onze nieuwe feedbackportaal. We lezen alles!

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze Servicedesk. We helpen je graag verder.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.