Schermcontrole starten vanuit MOO

Met Schermcontrole kun je als leraar eenvoudig meekijken bij jouw leerlingen, schermen blokkeren en waar nodig regie voeren over de Chromebooks of Windows-apparaten van je leerlingen.

• Om als leraar met Schermcontrole te beginnen zorg je dat je bent ingelogd in MOO Startportaal en klik je op de knop Schermcontrole.

Zie je deze knop niet? Dan is Schermcontrole voor jouw school nog niet geactiveerd. Neem contact op met jullie accountmanager om dit voor jouw school te laten activeren.

Als je klaar bent voor de volgende stap, laten we dan eens kijken hoe je de volgende dingen kunt doen:

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.