Aanpassingen voor functiegroepen - juli 2024

✨ Nieuwe features

Er is ondersteuning toegevoegd voor functiegroepen van MOO. Functiegroepen zijn nieuw en er moesten kleine aanpassingen gemaakt worden zodat Apparaatbeheer ook correct kan omgaan met functiegroepen. Meer info over functiegroepen: Werken met functiegroepen.

• Apparaatbeheer:
    • Elke medewerker van de school met de rol ICT’er kan Apparaatbeheer openen. Binnen Apparaatbeheer is dit dan ook zichtbaar met de rol ICT-coördinator.
    • Elke medewerker van de school zal in de gebruikerslijst van Apparaatbeheer zichtbaar zijn onder de rol Apparaatgebruiker (als het zijn primaire school is) en/of de rol Personeel, ongeacht zijn functie in MOO.

Schermcontrole:

• Elke medewerker van de school kan ongeacht zijn functie Schermcontrole openen. De enige vereiste die er is is dat de medewerker aan een leerlinggroep (primaire groep) gekoppeld moet zijn om deze te zien.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.