Verbetering Schermcontrole blokkering voor Windows - maart 2024

✅ Opgeloste problemen

• De fucntionalitiet van de Schermcontrole blokkeerfunctie voor Windows is verbeterd.
  • Op Windows beheerder apparaten waarop Chrome geïnstalleerd is zal niet langer de Schermcontrole pop-up getoond worden. Deze is niet nodig omdat het op Windowsapparaten al mogelijk is om mee te kijken zonder dat de leerling zelf in een pop-up toestemming hoeft te geven.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.