Verdere optimalisaties - mei 2023

✨ Nieuwe features

  • Er is een uitgebreidere audit-logging geïmplementeerd in zowel Apparaatbeheer en Schermcontrole. Deze logging kan je als leerkracht of ICT-coördinator niet inzien. Deze logging helpt medewerkers van Heutink ICT om sneller en makkelijker te achterhalen wat er gebeurd is op het moment dat er instellingen verkeerd staan.

✅ Opgeloste problemen

  • Wanneer een leerling tegelijk op twee apparaten ingelogd was kon de leerkracht op geen van beide apparaten meekijken. Dit kan voorkomen als er niet goed uitgelogd wordt op een apparaat en vervolgens op een ander apparaat wordt ingelogd. We hebben het nu aangepast zodat het beeld van de meest recent ingelogde werkplek nu wordt doorgestuurd naar de leerkracht.
  • De gebruikersnaam was hoofdlettergevoelig en daardoor kon er niet worden meegekeken door de leerkracht. Dit hebben we opgelost.
  • Ook wanneer het meekijken niet was ingeschakeld voor een groep, konden leerlingen toch een melding krijgen op een Chromebook bij het inloggen. Dit is aangepast.

 🚀Verbeteringen

  • Het systeem dat achtergrond taken verwerkt is verder geoptimaliseerd.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.