Projectgroepen in nieuwe schermcontrole - april 2023

✨ Nieuwe features

• Tijdens het deblokkeren van de schermen zullen nu de namen worden getoond van de desbetreffende leerlingen.

✅ Opgeloste problemen

• Er waren problemen met projectgroepen in de nieuwe schermcontrole. Deze functionaliteit is daarom tijdelijk uitgeschakeld geweest. De problemen zijn nu verholpen en de functionaliteit is weer ingeschakeld. Het is nodig dat wij éénmalig een synchronisatie uit voeren om projectgroepen zichtbaar te maken in schermcontrole. De projectgroepen worden door deze synchronisatie niet zichtbaar in Apparaatbeheer. Je kan dus ook geen instellingen toepassen op projectgroepen in Apparaatbeheer. We zullen dit in de komende periode voor alle scholen uitvoeren. We zullen dit ook na de release doen voor alle scholen die werken met de nieuwe versie van Schermcontrole.
  • Het meekijken buiten het schoolnetwerk werkte mogelijk niet altijd goed. Dit hebben we verholpen.

🚀 Verbeteringen

• Er is een technische aanpassing gedaan voor een verbeterde stabiliteit.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.