Veel verbeteringen nieuwe Schermcontrole - maart 2023

✨ Nieuwe features

• De actieknop Volledig scherm is toegevoegd. Met deze knop kan je het scherm van de leerling schermvullend weergeven.

✅ Opgeloste problemen

• Wanneer de beeldverhouding van een leerlingscherm 4:3 is, werd deze niet goed weergegeven. Dat is opgelost.
  • De actieknoppen zijn nu op alle resoluties goed te zien.

🚀  Verbeteringen

• De leesbaarheid is verbeterd door de schermen in een kader te tonen. Zo zijn alle teksten goed te lezen ongeacht welke achtergrond je hebt ingesteld.
  • Helpscout is geïntegreerd op dezelfde manier als in MOO. Je kan nu in het linkermenu op de helpknop klikken om relevante helpartikelen te tonen.
  • Help toegevoegd over informatie van de status van de bolletjes, je kan nu op het bolletje klikken voor meer informatie.
  • Buiten schooltijden worden nu de verbindingen met de server netjes verbroken.
  • Er zijn meldingen toegevoegd wanneer meekijken niet is ingeschakeld of buiten schooltijden is.
  • Op het groepenscherm kan nu rechtstreeks een nieuwe MOO groep worden aangemaakt.
  • Het klikgedrag is verbeterd en er zijn sneltoetsen toegevoegd.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.