De nieuwe schermcontrole in de MOO Suite - februari 2023

Nieuwe features

  • Er is een nieuwe versie van Schermcontrole gemaakt. Deze nieuwe versie opent direct in de nieuwe MOO Suite. Op deze manier is het optimaal geïntegreerd in Startportaal en Basishub. Er zijn nu twee versies van schermcontrole. Wanneer je Schermcontrole opent vanuit de nieuwe MOO Suite dan kom je in de nieuwe versie van Schermcontrole. Open je Schermcontrole vanuit de oude versie van MOO dan kom je in de oude versie van Schermcontrole. De nieuwe versie wordt gefaseerd uitgerold, het kan zijn dat vanuit de nieuwe Suite nog steeds de oude versie opent. Dan zal je nog heel even geduld moeten hebben.
  • In de nieuwe versie van Schermcontrole kan je ook meekijken met projectgroepen. 
  • Het is nu mogelijk om een bericht te sturen zonder daarbij het scherm te blokkeren. Een pop-up rechtsonder op het scherm zal jouw bericht aan de leerling tonen. De leerling kan ondertussen gewoon doorwerken. 
  • Je kan de schermen in en uitzoomen. Je kan zelf kiezen of je alle schermen tegelijk wilt zien door uit te zoomen of je kiest ervoor om de schermen groter in beeld te hebben zodat je beter kan zien wat er op het scherm gebeurd door in te zoomen. Je kan er zo ook voor zorgen dat de grootte van de schermen goed aansluit bij het formaat van jouw eigen beeldscherm. 
  • Je kan leerlingen bovenaan het scherm vastzetten. Wanneer je specifieke leerlingen iets beter in de gaten wilt houden dan kan je deze leerlingen vastzetten. Ze staan dan altijd bovenaan het scherm.

🚀  Verbeteringen

  • Schermcontrole back-end verbeteringen
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.